Na idućem Sonnenovom eventu nastupaju Urijah Faber, Jake Shields i Dillon Danis

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.03.2017 21:47h Autor:

Chael Sonnen

Grappling promocija Chaela Sonnena, Submission Underground, priprema vrlo zanimljiv program za svoj idući event, kojeg će predvoditi Jake Shields i Dillon Danis, a po prvi puta nakon MMA umirovljenja će nastupiti i Urijah Faber.

Sonnen Submission Underground se od početka promovirao kao vrlo zanimljiva grappling promocija, koja u suradnji s portalom Flocombat organizira vrlo zanimljive borbe. Naravno, u prilog svemu tome idu vrlo dobri odnosi Chaela Sonnena s velikim brojem poznatih borilačkih imena, s kojima mu se nije problem dogovoriti.

Tako je za svoj četvrti event pripremio vrlo zanimljivu glavnu borbu, u kojoj će nastupiti Dillon Danis i Jake Shields. Danis je grappling trener Conora McGregora te odnedavno član Bellatora, a poznat je po svojoj velikoj brbljavosti. Naravno, dok on McGregora uči borbi u parteru i ovaj je nešto naučio njega. S druge strane, Shields je jednog od najrenomiranijih grappling imena u Americi i sigurno će svi ljubitelji grapplinga sa zanimanjem pogledati ovaj duel.

Sonnen je na prvi nastup nakon MMA umirovljenja uspio nagovoriti Urijaha Fabera. Vlasnik tima Alpha Male i jedan od najpopularnijih MMA boraca uopće, nastupiti će u borbi protiv 25-godišnjeg sjajnog BJJ prakticionera, Paulo Miyaoa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI