Na WFC-u 16: Emil Poljak protiv Iće Ahmića, Kujundžić se vraća u MMA vode protiv Tureka!

Ostale vijesti 14.01.2012 11:39h Autor:

Mladen Kujundžić

[nggallery id=89]

Kao što je najavio prije nekoliko dana u intervju za službene stranice svoje promocije, glavni menadžer WFC-a, Zlatko Mahič sprema nekoliko poslastica za svoj 16. event koji je na rasporedu 22. travnja. One uključuju i neke vrhunske hrvatske borce.

Mahič je za Fight Site otkrio kako ćemo u travnju pratiti okršaj hvatskih teškaša Emila Poljaka i Dubrovčanina Ajlina “Iće” Ahmića. No, to nije sve…

“Ovo nije jedina dobra vijest za hrvatske navijače. Na istoj priredbi moći ćete vidjeti MMA dvoboj između Mladena ‘Dynamitea’ Kujundžića i austrijskog borca Geralda Tureka.”

Nakon što je poražen u Moskvi protiv Denisa Stojnića, član OFC-a je odlučio svoju MMA karijeru staviti na “stand by”. Ipak, 11 mjeseci kasnije Kujundžić će pokušati popraviti svoj score koji je trenutačno 3-2-1. Posao mu nikako neće biti lagan pošto će na drugoj strani ringa imati samo dva puta u čitavoj karijeri poraženog Austrijanca (uz 10 pobjeda).

I Dubrovčanin Ajlin Ahmić (7-1) će se iste večeri vratiti u ring nakon duže pauze. Njegova je bila motivirana poslovnim obavezama jer je Ićo u međuvremenu otvorio tvrtku koja se bavi zaštitom ljudi i imovine. Posljednji dvoboj odradio je upravo na WFC-u 13 kada je svladao Andreasa Kraniotakesa polugom na ruku. Poljak (6-0) je, s druge strane, zadnji meč imao prije više od godinu dana. Tada je na Bilić-Erić Security Fight Night 5 priredbi gušenjem pobijedio Dražena Forgača. Poljak je i dalje neporažen u svojoj MMA karijeri.

Slovenski “Dana White” nam je otkrio kako će na WFC-u 16 svoju titulu prvaka u velter kategoriji braniti i Ivica Trušček. Mahič nam za sada ne želi reći ime njegovog protivnika, no veseli znati da ćemo člana Croatian Top Teama uskoro ponovno gledati u akciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI