Nakon novih problema sa zakonom, Bellator otpustio War Machinea

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.08.2014 11:15h Autor:

Christy Mack i War Machine

War Machine, MMA borac pravog imena Jonathan Koppenhaver, ponovno je imao problema sa zakonom te je pobjegao od policije. Bellator nije čekao da se War Machine oglasi, nego je Scott Coker automatski izjavio kako je američki borac otpušten iz organizacije.

Problemi sa zakonom te manji ili veći incidenti, veliki su dio "portfolio" američkog MMA borca, Jonathana Koppenhavera, koji posljednjih godina nastupa pod imenom War Machine. Najnoviji slučaj dogodio se jučer, kad je izašla nova optužba protiv ovog problematičnog momka.

Naime, Koppenhaver je optužen kako je sudjelovao u sukobu troje ljudi, koji je dogodio u petak ujutro, u njegovom stanu u Las Vegasu. Dvije osobe, od kojih je jedna navedena kao osoba s kojom je Koppenhaver u vezi, doživjele su teške tjelesne ozljede. Raspisana je tjeralica nad borcem, kojeg policija još uvijek nije pronašla.

Bellator je brzo reagirao otpustom za War Machine, a sve je to javnosti obznanio Scott Coker, predsjednik organizacije: "Mi u Bellatoru nemamo nimalo tolerancije prema bilo kakvom obliku obiteljskog nasilja. Nakon posljednje incidenta u kojoj je sudjelovao Jon Koppenhaver, Bellator ga je otpustio iz organizacije, odnosno raskinuli smo ugovor s njim."

Inače, nije poznato ime ozlijeđene djevojke. Koppenhaver je donedavno bio u vezi s Christy Mack, jednom od najpoznatijih porno zvijezda na svijetu, u ovom trenutku. U UFC-u je odradio dvije borbe, dok je u Bellatoru nastupio tri puta, ostvarivši dvije pobjede i jedan poraz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI