Nakon pobjede i primljenih batina Fedor najavio nastavak karijere

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.06.2016 12:26h Autor:

Fedor Emelianenko

Iako je svojim nastupom na jučerašnjem EFN 50 eventu razočarao većinu MMA fanova, Fedor Emelianenko je najavio kako će se nastaviti boriti.

Teško je fanovima ruskog borca, kojih ima ogroman broj, bilo gledati ono što je njihov ljubimac i najuspješniji teškaš u MMA povijesti doživljavao kroz prvih pet minuta borbe protiv Fabia Maldonada. Bilo je to preživljanje kroz žestoki nalet Brazilca, a rijetko tko bi prigovorio da je sudac odlučio prekinuti borbu.

Mnogi su čekali izjavu Fedora nakon borbe, a vjerovalo se kako bi mogao reći da je dosta, i da smo vidjeli sve što je mogao ponuditi u svom povratku borbama. Ipak, to se nije dogodilo.

“Mnoge su stvari još ispred mene, i sigurno je kako ću se nastaviti boriti”, kratko je Fedor odgovorio na pitanje o onome što je ispred njega.

Prije ove borbe izjavio je kako je bliže UFC-u nego ikad do sada, no nakon ovako slabog nastupa protiv borca koji je bio tek prosjek u UFC-u, i to u poluteškoj kategoriji, pitanje je koliko tamo može, kao i koliku uopće može tražiti cijenu za svoj angažman.

“Što se tiče nastavka moje karijere, zbrojit ćemo se i poslagati sve, a onda sjesti i pogledati koje su ponude sve na stolu”, dodao je još nešto i o tome.

Teško je išta komentirati nakon ovoga što smo gledali, no sigurna je jedna stvar. Zlatni dani Fedora Emelianenka su daleko iza njega i bojimo se da bi nastavak karijere mogao samo loše djelovati na njegovu ostavštinu u MMA povijesti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI