Nakon velike svađe u podcastu i kritike javnosti, Joe Rogan se ispričao!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.02.2017 16:35h Autor:

Screenshot

Osim što je slavni UFC-ov TV komentator, Joe Rogan vodi vlastiti iznimno uspješni podcast u kojem gostuje čitava lepeza vrlo zanimljivih i životopisnih likova. Rogan među svoje goste često dovede i prijatelje Eddieja Brava i Brendana Schauba s kojima uživo komentira UFC evente u formatu “The fight compaignon”.

Popularnost njegovih emisija je ogromna, a i većina kritika je pozitivna jer je Rogan u podcastima iskren i prirodan, a emisije su zanimljive. Ipak, nekada stvari ne odu u pravom smijeru pa se podcast pretvori u nepodnošljivi, iritantni i svadljivi razgovor. Tako nešto se dogodilo prije nekoliko dana kada je UFC-ov komentator u podcastu broj 917 ugostio komičara i također domaćina jednog drugog podcasta Stevena Crowdera.

Razgovor je od početka tekao teško i mučno, uz očitu međusobnu iritaciju i neuvažavanje osnovnih postulata raspravljanja i diskusije. No, sve se odvijalo koliko-toliko u granicama podnošljivog dok tema nije postala biljka cannabis i njezina upotreba. Tu se dvojac “zakačio” do te mjere da je Rogan u nekoliko navrata osobno vrijeđao Crowdera, a emisija je završena u prilično neugodnom tonu.

Tko radi, taj i griješi. Tom se krilaticom vodio i Rogan koji je nakon emisije primio ogroman broj kritika na svoj račun zbog nametljivog i svadljivog tona tijekom razgovora s Crowderom. Shvativši da je napravio pogrešku, Rogan se ispričao svom gostu i svima koji su gledali.

“Žao mi je, zajebao sam”

“Ok, ovo izdanje je iskočilo malo iz tračnica na neko vrijeme. Prije svega, meni se Steven sviđa kao osoba, iako se ne slažemo oko svega. Mislim da je on dobar čovjek. Tijekom podcasta smo pričali o marihuani, a do tog trenutka sam se već prilično napio i nisam se baš ponio na način na koji se razgovor treba voditi…”

“Ako je suditi prema žaljenju koje osjećam nakon svega, siguran sam da sam zajebao. 100 posto sam kriv. Iskreno mi je žao što je ovo ovako ispalo i žao mi je zbog svih vas koji ste gledali ili slušali. Na koncu smo nekako izvukli razgovor, no naravno da će se svi sada fokusirati na sranje koje se dogodilo. Iskreno se ispričavam. Pokušavam raditi najbolje što mogu, no kao i svi, imam puno mana”, napisao je Rogan na svom Instagramu.

 

Well, this one went off the rails for a while. First of all, I genuinely like Steven as a person, and although I might not agree with him about everything I think he’s a good man. During the podcast we got into the subject of marijuana and by that time we (especially me) were quite a bit drunk and didn’t exactly handle the conversation really well. Steven gets attacked online quite a bit, and it certainly wasn’t my intention to have him on my show to argue with him. At the beginning of the show it seemed to me that we weren’t being conversational as much as we were going off talking points so I suggested a few drinks as a social lubricant. We disagreed about weed, and judging by my personal level of regret after his reaction I’m sure I fucked up. I take 100% responsibility for it going off the rails, and I’m truly sorry if it upset any of you that listened to it or watched it. We managed to pull it back together at the end, but of course the shitty parts are all you or I will focus on for a while. My humblest and most heartfelt apologies. I do my best with these things but I, like all of us, am flawed.

A post shared by Joe Rogan (@joerogan) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI