“Nastat će vatromet kad Perak i Gluhov uđu u ring!”

Ostale vijesti 30.07.2012 07:31h Autor:

Maro Perak

 

 Maro Perak za tri mjeseca bori se protiv sjajnog Latvijca Konstantina Gluhova, a u Abu Dhabi Warriorsu imaju priliko velika očekivanja od tog meča.

Krajem proteklog tjedna objavljeno je da će Maro Perak svoj prvi meč ove godine odraditi krajem listopada u Abu Dhabiju na prvoj priredbi tamošnje organizacije Abu Dhabi Warriors. Za protivnika su mu namijenili sjajnog latvijskog K-1 i MMA borca Konstantina Gluhova.

“Poznat kao jedan od najboljih europskih MMA boraca u teškoj kategoriji, Maro Perak je potpun i agresivan borac koji pruža samo najbolje publici. 29-godišnji Maro borio se s nekim od najboljih boraca na svijetu, uključujući nekadašnjeg napadača na titulu prvaka UFC-a Jeffa Monsona, bugarskog Olimpijca Jordana Radeva i poznatog Poljaka Jana Blachowicza.”

“Perak dolazi u Abu Dhabi Warriors nakon što je u prvoj rundi pobijedio ozloglašenog Boba Sappa. U Abu Dhabiju susrest će se možda i s najtežim testom u dosadašnjoj karijeri kada uđe u ring protiv latvijske senzacije Konstantina Gluhova. Nastat će vatromet kada ova dva borca 26. listopada uđu u ring”, navode na službenim stranicama Abu Dhabi Warriors organizacije.

Njihov meč trenutno je postavljen i kao glavni večeri, ali objavljene su zasad tek svega četiri borbe s fight carda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI