Neobično i tajnovito: Mitrione opisao potpisivanje ugovora za borbu s Fedorom (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.02.2017 14:19h Autor:

Matt Mitrione (Instagram)

“Nisam imao pojma tko će se pojaviti iza zida. I onda sam odjednom vidio njega u džemperu i jednostavno se oduševio”, opisao je Matt Mitrione još u studenom svoj susret s Fedorom Emelianenkom kada je i saznao da mu je on idući protivnik. Nešto više o iznenađenju koje su mu Scott Coker i Bellator pripremili, ovaj je Amerikanac otkrio prilikom sinoćnjeg druženja s predstavnicima medija.

Mitrione je tako otkrio da je prije susreta s ruskim velikanom već imao potpisan ugovor za borbu, ali su sve relevantne informacije tada bile skrivene od njega.

“Potpisao sam ovaj ugovor bez da sam znao s kime se borim. Sve važne informacije su bile prekrivene. Nisu mi htjeli reći s kime, kada i gdje, ali su rekli da će mi se isplatiti. Bilo mi je to interesantno i imao sam par pitanja. Upitao sam ih je li borba ovog mjeseca i oni su rekli da nije. Zatim me zanimalo je li to zaista vrijedno mog vremena i hoću li biti sretan ako prihvatim borbu i oni su rekli – ‘apsolutno’. Rekao sam dovraga, učinimo to. Sve ostalo sam zapravo saznao kad i vi na TV ekranima”, ispričao je Mitrione okupljenim novinarima.

“Meatheadove” izjave u oči borbe na Bellatoru 172 poslušajte u nastavku članka (dio o potpisivanju ugovora kreće od 5:30).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI