Nezadovoljni Bekavac zamolio fanove da oni procijene meč u Čečeniji (VIDEO)

Ostale vijesti 28.12.2015 10:10h Autor:

Screenshot

Nakon dužeg izbivanja iz kick boksing ringa, Stipe Bekavac je proteklog vikenda odradio dvoboj u čečenskom Groznom. Bolji od njega odlukom sudaca nakon tri runde bio je domaći borac Maxim Grishin.

No, daleko od toga da je Bekavac razočarao. Dapače, većina fanova bi se složila da je Stipe bio bolji od svog protivnika, ali kako to obično biva na egzotičnim borilačkim pozornicama “strani” borci mogu stići do slavlja jedino prekidom.

Razočaran odlukom sudaca, Bekavac se fanovima obratio preko svog Facebook profila.

“Neki znaju, drugi ne znaju, a mnogi su i gledali moj večerašnji meč uživo. Izgubio sam sudačkom odlukom!!??? Eto, molim vas da objektivno iskomentirate vi koji ste gledali da ja ne pišem nešto bez veze. Uglavnom, ja sam dobro, nemam ozljeda jedino sam zadnju nogu ‘ubio’ od middle kickova. Hvala svima na podrušci, hvala prijateljima, sponzorima i svima koji stoje iza mene. Sportski pozdrav”, napisao je Bekavac.

Komentari Stipinih fanova su potvrdili da je Bekavac oštećen, a vama ostavljamo dilemu nakon što sami pogledate video. Bio je ovo drugi nastup za Bekavca u ovom mjesecu, nakon što je na NAAFS-ovoj priredbi u Splitu svladao Dawida Baziaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI