Nikita Krylov potpisao ugovor s EFN promocijom: Napuštanje UFC-a bilo je moja odluka!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.02.2017 21:01h Autor:

Nikita Krylov

Nedugo nakon što je raskinuo ugovor s UFC-om, promocijom u kojoj je vrlo uspješno nastupao, Nikita Krylov potpisao je ugovor s ruskom Eurasia Fight Nights promocijom.

Ovaj poluteškaš iz Donbasa je slavio u čak šest od svojih devet UFC nastupa, a prije posljednje borbe, u kojoj ga je savladao Misha Cirkunov, imao je niz od pet trijumfa unutar poluteške kategorije. Iz tog je razloga većinu fanova iznenadilo to što je napustio najbolju svjetsku promociju, no sada su neke stvari jasnije.

Ipak, 24-godišnji Krylov prvobitno nije bio siguran da li da potpiše za rusku promociju, od koje je donio ponudu odmah po raskida s UFC-om, no provjerio je neke stvari koje su ga na kraju uvjerila da je to prava odluka za njega.

“Mislio sam da nisam toliko poznat u Rusiji, no bio sam u krivu. Napuštanje UFC-a bilo je moja odluka, sada se samo želim boriti i biti ću sretan da fanovima ovdje pružim dobre borbe. Napravili smo jako dobar posao kroz proteklih godinu i pol dana i moram priznati kako sam se navikao na američku organizaciju. No, u međuvremenu sam shvatio kako ruske promocije nisi nimalo lošije i zato sam sretan što sam mogao povući ovaj potez u karijeri. Zapravo mislio kako je ovo za mene korak naprijed!”, rekao je danas, odmah po objavi potpisa za EFN.

EFN je inače poznat po sjajnim produkcijskih izdanjima svojih evenata, na kojima nastupaju ponajbolji ruski borci, ali i borci iz ostatka Europe, koji nisu članovi UFC-a ili Bellatora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI