Nokaut dana: Debi i težak poraz Arlovskog u susretu s ludim “Crvenim Tarzanom” (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.06.2016 16:41h Autor:

Datsik vs. Arlovski

Dalek je put prošao Andrei Arlovski do slave u kojoj danas uživa. Bivši UFC-ov prvak do dana današnjeg pamti svoj profesionalni debi u kojem se susreo s Viacheslavom Datsikom, vjerojatno najluđim borcem kojeg ste imali priliku upoznati.

Arlovski i Datsik susreli su se na M-1 MFC priredbi u travnju 1999. godine. Bio je to debitantski nastup za oba borca, a nakon šest minuta borbe kavez je kao uspješniji napustio samoprozvani “Crveni Tarzan” i sin slavenskog boga Peruna.

Datsikov divlji stil bio je odraz njegove osobnosti koja je osim na borilištima bila jako izražena i nakon njegovog umirovljenja. Zbog brojnih kriminalnih radnji ovaj je Rus trebao završiti u zatvoru, no liječnici su ustanovili da je obolio od shizofrenije te je smješten u psihijatrijsku ustanovu iz koje nešto kasnije bježi i ilegalno prelazi u Norvešku. Tamo ubrzo završava u zatvoru iz kojeg ga 2011. deportiraju u Rusiju.

Iz ruskog zatvora je izašao nešto ranije ove godine, a prema nekim informacijama je razmišljao o povratku MMA karijeri. Ipak, izgleda kako će na to morati pričekati jer je nedavno ponovno upao u probleme sa zakonom. Ovoga puta koštali su ga njegovi osvetnički pohodi po ruskim bordelima…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI