Nokaut dana: Samo još jedna žrtva Darona Cruickshanka (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.03.2015 16:43h Autor:

screenshot

Daron Cruickshank jedan je od najatraktivnijih UFC-ovih boraca, a prvi put je svoj arsenal ozbiljnije prezentirao u prosincu 2012. godine. Žrtva njegovog kicka bio je Henry Martinez.

Cruickshank je u UFC pristigao kroz 15. sezonu Ultimate Fightera, no tamo nije imao prilike bolje prezentirati svoje vještine, budući da je već u prvoj epizodi doživio poraz od Jamesa Vicka. No, UFC mu je dao priliku na finalnom eventu, gdje je savladao Chrisa Ticklea, ali pravo predstavljanje publici imaju je svojom drugom UFC borbom.

S druge strane bio je Henry Martinez, a Cruickshank je od samog početka prezentirao svoju sjajnu stand up tehniku, da bi u drugoj rundi borbu i završio kirurški preciznim high kickom. Bila je to njegova druga pobjeda u dva nastupa te je najavila uspješnu UFC karijeru.

Zanimljivo, iako je osim ove borbe, Daron još jednom slavio nokautom high kickom, a jednom i kružnim udarcem nogom, još uvijek nema uprihođen niti jedan UFC bonus, jer se baš dogodilo da je nastupao da superatraktivnim eventima. Novu priliku za pobjedu i bonus ima već u subotu, kad će mu s druge strane stajati Beneil Dariush.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI