ONE FC na FC-u: Adriano Moraes brani naslov protiv opasnog Japanca!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.03.2015 12:58h Autor:

ONE FC

Nakon zimske pauze ONE FC vraća se organizaciji svojih događaja. Kuala Lumpur će 13. ožujka biti domaćin priredbe pod nazivom Age of Champions.

U središtu pozornosti će biti borba za naslov prvaka u muha kategoriji. Brazilcu Adrianu Moraesu to će biti prva obrana naslova do kojeg je došao u rujnu prošle godine kad mu je protivnik bio Geje Eustaquio. Sve je tada bilo završeno u drugoj rundi nakon uspješne giljotine. Moraes je na omjeru od 12 pobjeda i jednog poraza. Taj jedini poraz doživio je u svom prvom nastupu za ovu azijsku promociju kad je od njega podijeljenom odlukom sudaca bio bolji Yusup Saadulaev. Nakon toga ostvario je tri pobjede u nizu, a sad ga čeka Japanac Asuka Mikami poznatiji pod imenom Riku Shibuya. Japanac je na omjeru od 11 pobjeda, 2 poraza i jedne borbe koja je završila bez pobjednika. Bez poraza je u posljednjih 11 mečeva i posljednji koji ga je uspio svladati bio je Ryuji Takada još u svibnju 2009. Ovo će mu biti prvi nastup pod okriljem ove azijske MMA promocije.

U sunaslovnoj borbi očekuje nas meč u lakoj kategoriji u kojem će nastupiti Peter Davis (9-3) iz Malezije i Indijac Rajinder Singh Meena (8-1). Indijcu će ovo biti prvi nastup na jednom ONE FC događaju dok će Davis tražiti četvrtu pobjedu u nizu koja bi ga približila borbi za naslov.

Ovaj nam događaj donosi i dvoboj borkinja u muha kategoriji. U kavezu će se naći Walla Abbas i Ann Osman. Abbas (2-2) dolazi iz Egipta i nacionalna je prvakinja u kick-boksu. U prvom je meču na ONE FC-u poražena te će prvu pobjedu tražiti protiv domaće predstavnice Ann Osman (2-1) koja je sve dosadašnje nastupe imala upravo pod okriljem ove promocije.

U pero kategoriji Ev Ting (8-2) će nakon dvije pobjede do nove pokušati doći protiv Caryja Bullosa (7-2) koji je u svom premijernom nastupu na ONE FC-u doživio poraz. U muha kategoriji vidjet ćemo Giannija Subbu iz Malezije koji je na omjeru od 4 pobjede i jednog poraza, a sve je mečeve odradio na ONE FC događajima. Njegov će protivnik biti Australac Thanh Vu (5-3) koji je izgubio u posljednje dvije borbe.

U pero kategoriji Amir Khan (2-1) iz Singapura novu će pobjedu na ONE FC-u tražiti protiv Floriana Garela (2-4). Garel je iz Francuske, ali Tajvan je njegov drugi doma. U ovom će meču tražiti prestanak negativnog niza jer posljednja je tri meča izgubio. Ovaj ONE FC još nam donosi mečeve Chan Rothan (2-1) vs. Ramon Gonzales (1-0) te Kristie Gannaway (1-0) i Jujeath Nagova (2-0).

ONE FC: Age of Champions možete pratiti uživo na Fight Channelu u petak 13. ožujka od 13 sati.

ONE FC: Age of Champions

Adriano Moraes (c) vs. Asuka Mikami
Peter Davis vs. Rajinder Singh Meena   
Ann Osman vs. Walaa Abbas   
Ev Ting vs. Cary bullos   
Gianni Subba vs. Thanh Vu
Florian Garel vs. Amir Khan   
Chan Rothana vs. Ramon Gonzales
Kristie Gannaway vs. Jujeath Nagova

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI