Ortiz odgovorio na Sonnenove optužbe o verbalnoj predaji

Ostale vijesti 27.02.2017 12:56h Autor:

Ortiz i Sonnen

Iako je više od mjesec dana prošlo otkako su se u Bellatorovom kavezu susreli Tito Ortiz i Chael Sonnen, njihovim se prepucavanjima ne nazire kraj.

Neko je vrijeme vladala tišina, no vijest po kojoj je Ortiz namjeravao izaći iz mirovine kako bi uskočio u meč s Fedorom Emelianenkom, probudila je Sonnena te ga natjerala da progovori o stvarima o kojima je neko vrijeme šutio.

Tako je “The American Gangster” prošlog tjedna tvrdio da se Ortiz u njihovom posljednjem okršaju verbalno predao prije nego što je preokrenuo meč u svoju korist, no to nije namjeravao iznositi u javnost sve dok nije vidio da se ovaj baš i nema namjeru pridržavati odluke o odlasku u mirovinu. Na Sonnenove izjave se tako osvrnuo i jedan od najdominantnijih prvaka u UFC-ovoj povijesti i to koristeći prilično teške riječi.

“Chael Sonnen je lažljivac, varalica i prevarant. Dokaz je u njegovoj prošlosti. #wantabethatneverwas #nuffsaid”, napisao je Ortiz pa svima koji imaju pitanja o toj borbi poručio da pogledaju kraj videa kojeg je priložio u drugom Tweetu.

Ready to kill! #Bellator170 @Punishment99 Live to Fight ,Fight to live! #FinalFight

A post shared by titoortiz1999 (@titoortiz1999) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI