Otkazan dugo iščekivani revanš između Daleyja i Koschecka koji su trebali nastupiti prije Kimba Slicea

Ostale vijesti 07.06.2016 13:11h Autor:

Bellator 158

Bellator 158 priredba zaista nema sreće. Osim što je sinoć tragično preminula glavna zvijezda eventa Kimbo Slice, također je otkazan i dugo iščekivani revanš između Paula Daleyja i Josha Koschecka.

Daley i Koscheck trebali su rasčistiti račune 16. srpnja, ali je Koscheck otkazao nastup iz neutvrđenih razloga. Umjesto njega “Semtex” će se suočiti s bivšim velter prvakom Douglasom Limom koji je uskočio kao zamjena na priredbu u londonskoj O2 Areni.

Prvi susret Daleyja i Koschecka dogodio se 2010. na UFC 113 priredbi. Riječ je o neslavnoj borbi koja je završila izbacivanjem Daleyja iz UFC-a. Koscheck je tada svojim hrvanjem zadržao Britanca na podu čime je neutralizirao opasnu stojku razvikanog kickboxera i izborio jednoglasnu odluku sudaca. Isfrustrirani Daley nije mogao prihvatiti poraz te je udario Koschecka nakon završnog zvona čime je zaradio trajni otkaz u UFC-u.

Karijeru je uspješno nastavio u drugim organizacijama da bi prošle godine potpisao ekskluzivni ugovor s Bellator MMA pod čijim je krovom do danas upisao tri pobjede u nizu.

Koscheck je UFC karijeru završio nizom od čak pet poraza. S Bellatorom je potpisao ugovor u lipnju 2015. Debi za promociju trebao je odraditi početkom godine u mjestu prebivališta Fresnu u Kaliforniji, ali je i tada nastup jednostavno otkazao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI