Otkrivene tajne iz Fedorova ugovora: Borba za UFC titulu vrijedi pet milijuna dolara!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.07.2012 06:47h Autor:

Fedor Emelianenko

 

 Na Internet je procurio cijeli ugovor koji je Fedor Emelianenko potpisao s promocijskom kućom M-1 Global te su sada poznate brojne zanimljivije informacije, pa čak i eventualni Fedorov honorar u slučaju borbe za UFC titulu.

M-1 Global promocijska kuća nije na najboljem glasu među borcima koje su zastupali te koji su ubrzo raskinuli ugovor, nemaju čak ni među MMA fanovima najbolji status prvenstveno zahvaljujući činjenici da upravo mnogi njih krive što nekad najbolji MMA borac na svijetu nikad nije ušao u UFC-ov kavez.

Dana White često se žalio na Vadim Finkelsteina i ostale menadžere iz M-1 Globala zbog njihovih prevelikih i često nerealnih zahtjeva, no nikad nije bilo poznato koji su to točno zahtjevi, preciznije brojke uvijek su zadržali između sebe.

Sada napokon možemo znati otprilike koliko bi to UFC koštao Fedorov dolazak, odnosno barem znamo koliko bi sjajni ruski borac zaradio u slučaju da se tijekom karijere borio za titulu UFC-ova prvaka. Na Internet je procurio cijeli Fedorov ugovor koji je potpisao s M-1 Globalom i koji sadrži čak 45 stranica.

Među najzanimljivijim informacijama u ugovoru je to da bi M-1 Global morao platiti Fedoru čak pet milijuna dolara u slučaju borbe za UFC-ov pojas te dodatni jedan milijun dolara bonusa u slučaju pobjede u tom meču.

Ugovor je potpisan 2008. godine i njegov sadržaj zaista pokazuje da su iz M-1 Globala bili iznimno detaljni i pokrili apsolutno sve detalje njegove karijere, pa su čak i unaprijed isplanirali u kojem mjesecu i u kojem dijelu svijeta bi se trebao boriti.

Ugovor na ruskom i engleskom jeziku možete pogledati ovdje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI