Ovako je Fedor savladao Ishiia (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.08.2014 14:40h Autor:

screenshot

Najveća borba dosadašnjeg dijela karijere Satoshia Ishiaa, idućeg protivnika Mirka Filipovića, bila je protiv Fedora Emelianenka. Donosimo vam cijelu snimku te borbe.

Ishii je "Posljednjeg ruskog cara" dočekao na eventu povodom Fedorovog povratka u Japan, nakon lošeg kraja Strikeforce epizode. Ishii je tad tek bio poznat kao zlatni olimpijac i fantastični judoka, koji je trebao poslužiti kao Fedorovo žrtva za novi povratak u Japan.

Event na kojem su se susreli zvao se "Fight For Japan: Genki Desu Ka Omisoka 2011" i s 19 borbi na svom programu, jedan je od najduljih MMA evenata u povijesti. Fedor i Ishii su se sastali u glavnoj borbi, a jedan od najboljih boraca u povijesti slavio je nokautom u prvoj rundi. Ipak, stalni Fedorov povratak u Japan nije uslijedio. Nakon ove borbe je održao samo još jednu u Rusiji te se umirovio.

Ipak, Ishiiu je to bila dobra škola, budući da je nakon te borbe nanizao osam pobjeda, i to protiv boraca kao što su Tim Sylvia, Pedro Rizzo, Jeff Monson, Kazuyuki Fujiti i Phil DeFries. Mirko Filipović je novo veliko ime koje mu slijedi, a vidjet ćemo kako će to izgledati. Cro Cop do sada ima deset pobjeda i jednu neodlučenu borbu protiv japanskih boraca, no mnogi tvrdi kako je upravo Ishii najkvalitetniji Japanac s kojim se susreo. Neki čak kažu da je, uz Mameda Khalidova, riječ o najboljem borcu svijeta, izvan američkih organizacija.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI