Overeem: Htio sam otkriti izdaju Golden Gloryja, ali neću!

Ostale vijesti 26.01.2012 08:29h Autor:

Alistair Overeem

UFC-ov izazivač u teškoj diviziji, Alistair Overeem i dalje vodi pravnu bitku sa svojim bivšim menadžmentom iz Golden Gloryja. Uskoro se nastavljaju suđenja na kojima će pokušati dokazati kako on zapravo nije dužan ispoštovati sve ugovorne obveze prema svom donedavnom menadžeru Basu Boonu, te da se radilo o prevari od strane Golden Gloryja. Overeem je jučer izdao priopćenje za javnost koje glasi:

“Prije svega, Alistair vjeruje da je raskol između njega i Golden Gloryja trebao biti zadržan izvan dosega medija, odnosno da je trebao ostati između njih. Iako je želio otkriti probleme unutar Golden Gloryja, loš odnos sa borcima koji su i dalje dio tima, kao i izdaju koja se dogodila tijekom posljednjih godina, Alistair je odlučio ne objaviti takve informacije”, stoji u uvodu.

“Samo možemo reći da je pravnički tim vrlo uvjeren u svoje pozicije i tvrdnje koje će zauzeti na sudu u Kaliforniji i Nevadi. Alistair se veseli što će pred sucem i porotom moći pokazati kako je on u pravu. Smatra da je bitno cijelu priču dovesti kraju i zbog svih boraca Golden Gloryja, ali i zbog UFC-a i fanova”, zaključuje nizozemski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI