Pavia: Smiješno je kad kažu da SFL propada!

Ostale vijesti 31.07.2012 07:47h Autor:

SFL - Super Fight League (foto: nowrunning.com)

 

Čelni čovjek Super Fight League demantirao je nagađanja koja su se pojavila proteklih dana o mogućoj propasti njegove MMA organizacije.

Posljednjih nekoliko dana MMA fanovi počeli su nagađati kako bi indijska MMA organizacija Super Fight League mogla propasti i prije proslave svog prvog rođendana. Takva nagađanja potaknula je informacija da je SFL povukao datum i lokacije svih svojih idućih priredbi koje su planirali realizirati do kraja godine te ostavili u svom kalendaru isključivo onu koja je na rasporedu u rujnu u Benagaloreu.

Nismo morali dugo čekati na odgovor iz SFL-a, oglasio se njihov prvi čovjek Ken Pavia koji je sve to demantirao.

“Bilo bi zanimljivo saznati tko su bili ti brojni izvori takvih informacija i otkud im informacija da nekoliko boraca nam okreće leđa. To je potpuno netočno. Mi smo pomaknuli svoju iduću priredbu za nekoliko tjedana isključivo zbog naših obveza oko SFL Challengersa kako nam se ne bi poklapali termini, a ne zbog krize”, rekao je Pavia.

“To što me nitko od novinara nije kontaktirao za reakciju (Pavia je sam poslao objavu op. a.), pokazuje koliko su neki novinari neprofesionalni. Takvu neprofesionalnost nisam još vidio u ovih 21 godinu koliko sam u sportsko-zabavnoj industriji”, požalio se čelnik SFL-a.

Ovo su definitivno dobre vijesti za našeg Gorana Reljića, koji je nedavno potpisao za SFL, ali također i za Zelga Galešića, koji, iako je Bellatorov borac, može povremeno nastupati i u indijskoj organizaciji.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI