Perak ove jeseni u kavezu s odličnim Litvancem Gluhovim!

Ostale vijesti 27.07.2012 08:38h Autor:

Perak VS Sapp

 

 Maro Perak za točno tri mjeseca odradit će svoj prvi meč ove godine, a protivnik u dalekom Abu Dhabiju bit će mu opasni Litvanac Konstantin Gluhov.

Sjajni dubrovački borac, Maro Perak, nije nastupao sve od prošlogodišnje pobjede u prosincu nad gorostasnim Bobom Sappom, a sada napokon ima i novi izazov u karijeri. Prvi protivnik Peraku ove godine bit će sjajni litvanski borac Konstantin Gluhov.

Radi se o iznimno iskusnom 32-godišnjem borcu koji ima veliko iskustvo i u borbama po K-1 pravilima i u borbama po MMA pravilima. S malim rukavicama na rukama odradio je ukupno čak 34 borbe, a u njih 24 je slavio.

Posljednji put borio se u lipnju na MMA prvenstvu u Rusiji, gdje je u prvom meču slavio, ali je kasnije istog dana poražen od Alekseja Kudina.

Njihov meč održat će se za točno tri mjeseca, 27. listopada, u dalekom Abu Dhabiju na priredbi organizacije Abu Dhabi Warriors, koja se ranije bavila organizacijom grappling turnira diljem svijeta.

Gluhov će biti i relativno teži od našeg borca s obzirom na to da je Maro u ekskluzivnom razgovoru za Fight Site prije deset dana otkrio kako normalno ima između 105 i 107 kilograma, dok je Latvijac desetak kilograma teži.

“Maro je svjestan ozbiljnosti meča koji je ispred njega i najavio je da će biti spreman za ovaj meč kao nikada do sada u karijeri.  U pripremama će mu pomoći članovi Gladijator Teama Ante Delija, Kristijan Perak, Hrvoje Slade, Darko Knego kao i neki sparing partneri koji će doći asistirati u pripremama kako bi imitirali stil Konstantina Gluhova”, objavili su iz Gladijatora na svojim službenim stranicama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI