Phil Baroni: Borit ću se dok ne postanem svjetski prvak

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.08.2014 11:54h Autor:

Phil Baroni

Phil Baroni se ne predaje. Legendarni borac je trenutno u vrlo lošoj formi, no kaže kako ne namjerava prestati s borbama. Štoviše, namjerava biti aktivan dok ne postane svjetski prvak.

UFC, Pride, Strikeforce, Bellator, Elite XC, Cage Rage, Titan, One FC. Ovo nije nabrajanje najboljih organizacija u MMA povijesti. To su organizacije u kojima je nastupao Phil Baroni, jedna prema legenda ovog sporta. Trenutno je vrlo lošoj formi, koja je dovela do toga da Baroni iza sebe ima skor 15-18. Ipak, on ne misli da je vrijeme za kraj karijere.

"Ne mogu se vratiti u neko prošlo vrijeme. Ipak, vjerujem da sam sad bolji borac, no nisam toliko snažan. No, ne mislim stati, borit ću se dok ne uzmem svjetski naslov", napisao je Baroni na svom Twitter profilu.

U svojoj posljednjoj borbi je nastupio na Bellator 122 eventu, a već u prvoj rundi nokautiran je od Kara Parisyana. Ukupno je u posljednjih deset borbi ostvario samo dvije pobjede.

"Još jučer sam imao 28 godina, a evo danas sam na 38. No, znate šta, još uvijek stignem postignuti ono što želim", dodao je.

Baroni je nastupao u UFC-u od 2001. do 2005. godine, kada je otišao borit se u Pride. U UFC se vratio 2009. godine, no nakon dva poraza ponovno je napustio organizaciju. Trenutno ima ugovore s Bellatorom i One FC organizacijom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI