Pobjednik Plesa sa zvijezdama opasno prijeti: Meč s Cro Copom? Bit će krvi! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.11.2012 15:28h Autor:

Catalin Morosanu

Catalin Morosanu pobijedio je u glavnom meču večeri sinoć na iznimno zanimljivoj priredbi SuperKombata, a u razgovoru nakon borbe na GnP TV nakratko se dotaknuo i mogućnosti da se uskoro u ringu nađe s Mirkom Filipovićem.

Rumunjski borac, političar, pobjednik devete sezone Plesa sa zvijezdama, bivši profesionalni igrač ragbija, sve to je 28-godišnji Catalin Morosanu koji je prije mjesec dana pobjedom u Tokiju u osmini finala K-1 World Grand Prixa također poput Mirka Filipovića izborio mjesto među najboljih osam na turniru koji bi se uskoro treba održati u New Yorku.

Postoji, dakle, prilično izgledna mogućnost da se njih dvoje nađu u ringu u New Yorku, a čini se da bi to bila izuzetna krvava borba. "Ne znam hoću li se boriti u New Yorku s Cro Copom, ali to bi za mene bila velika čast. On je ogromna legenda. Ostavit ću svoje srce u ringu, a bit će i krvi. Kad uđem u ring borit ću se do kraja. Mirku će biti jako teško sa mnom", rekao je Catalin.

U Tokiju je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Paula Slowinskog nakon odrađenih devet minuta borbe, a na jednak način došao je i sinoć do pobjede nakon što je u ringu bio s Carterom Williamsom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI