Podignuta optužnica, Badr Hari mora na sud!

Ostale vijesti 23.07.2012 14:48h Autor:

Badr Hari

 

 Badr Hari najavljivao je ranije ovog mjesta svoju tužbu protiv policijskih službenika zbog neprofesionalnog ponašanja i curenja informacija u javnost, no sad je i službeno potvrđeno da je podignuta optužnica protiv njega za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Sjajni marokanski K-1 borac, Badr Hari, ranije ovog mjeseca prema navodima brojnih svjedoka teško je ozlijedio jednog muškarca u VIP loži na velikom partyju u Amsterdamu, iako je Bad Boy sve ta navode demantirao. Putem svojih odvjetnika čak je najavio i tužbu protiv policije zbog neprofesionalnog obavljanja posla i ponašanja te zbog curenja informacija u javnost.

Nije poznato je li tužbu zaista i podnio, no Fight Mag danas javlja kako je amsterdamska policija putem odvjetništva i službeno na sudu podnijela optužnicu protiv Badr Harija i to zbog fizičkog napada na dvije osobe.

U optužnici se navodi da je Hari napao vlasnika noćnog kluba Air Jeroena van den Berga te da je nanio iznimno teške tjelesne ozljede Koenu Everinku.

Još nekoliko ljudi bilo je iznimno razočarano Harijevim ponašanjem prema njima te su najavili svoja svjedočenja protiv njega, a ostavili su i otvorenu mogućnost da podignu vlastite privatne tužbe protiv borca Mike’s Gyma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI