Prvi kadrovi Ronde Rousey kako vježba kečerske poteze (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.02.2018 11:25h Autor:

Screenshot

Bliži se trenutak kada ćemo bivšu UFC prvakinju Rondu Rousey po prvi puta vidjeti u pravoj akciji u WWE ringu! Borilačka zvijezda se pojavila na nedavnom Royal Rumbleu, no radilo se tek o pojavljivanju, a ne o “pravom” dvoboju pa su milijuni WWE fanova nestrpljivi.

Kako bi skratili vrijeme do Rondinog debija, WWE je u ponedjeljak u objavio sjajan prilog o dolasku najveće ženske UFC zvijezde u povijesti sporta. Ono što je nama zanimljivo u videu jesu kadrovi u kojima Rousey vježba kečerske poteze. Zaletava se u konope ringa, baca sparing partnere na parter na najrazličitije moguće načine i pritom se vraća onome u čemu je najbolja – svojim judaškim korijenima.

U video prilogu se pojavljuje i bivša UFC borkinja Jessamyn Duke. Upravo je na njoj Rousey isprobavala nove tehnike koje će koristiti u kečerskom ringu.

Prema izvještajima američkih medija, ali i prema službenom “tvitu” WWE-a, Rousey bi se trebala narednog vikenda pojaviti na PPV priredbi “WWE Elimination Chamber” kada bi pred kamerama potpisala i službeno ugovor s WWE promocijom.

Za sda se ne zna kada bi zaista trebala debitirati u WWE ringu, no i to bi se trebalo dogoditi u narednim tjednima!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI