“Psihopata”: Šokirat ću svijet!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.06.2018 11:33h Autor:

Screenshot

Najbolji crnogorski MMA borac i novi član Bellatorovog rostera Vaso Bakočević će svoje pripreme za debi u uglednoj promociji odraditi na Tajlandu, točnije u gradu Phuketu.

“Psihopata” je u utorak na službenim kanalim (Instagram, Facebook) otkrio kako će se pridružiti timu AKA Thailand, a da će sam finiš priprema za Rusa Koreshkova odraditi u Borilačkoj akademiji Ahilej.

“Ostatak svog kampa za Bellator 203 ću odraditi u AKA Thailand na Puketu. A završetak priprema u svojoj Borilačkoj akademiji Ahilej. Ne mogu dočekati, šokirat ću svijet!!”, stoji u Vasinoj poruci.

Bakočević u profesionalnoj karijeri ima 33 pobjede i 17 poraza, a potpis za moćni Bellator mu je donio niz od sedam impresivnih pobjeda koje je ostvario u posljednjih godinu dana. Samo u 2017. je odradio osam nastupa, a u tekućoj godini njih već tri.

Rus Koreshkov je bivši Bellatorov prvak koji u karijeri ima impresivnih 20-2. Od dolaska u Bellator je ostvario čitav niz velikih pobjeda poput one protiv Douglasa Lime, Mariusa Zaromskisa ili bivšeg UFC-ovog prvaka Bensona Hendersona. U posljednjem meču, koji je odradio u kolovozu prošle godine, nokautom je pobijedio i veliku nadu Chidija Njokuanija. Jedina dva poraza u profesionalnoj karijeri je doživio od Bena Askrena i Douglasa Lime.

Bellator 203 se održava 14. srpnja u talijanskom Rimu. Priredbu predvode Patricio Freire i Daniel Weichel, a na istom popisu borbi ćemo vidjeti i Alessija Sakaru protiv Jamieja Sloana.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI