“Psihotični” sin Nicolasa Cagea zacrtao da će postati UFC borac!

Ostale vijesti 22.07.2011 12:04h Autor:

Weston Cage (Photo by Facebook)

Nije lako biti sin holivudskog “superstara”, a nije lako niti zvijezdama sa njihovim problematičnim sinovima.

Ovu tezu najbolje dokazuje primjer oskarovca Nicolasa Cagea i njegovog 20-godišnjeg sina Westona. Od pristojnog mladića koji se naslikavao sa svojim ocem, Weston se u par godina pretvorio u nasilnika čije ponašanje graniči sa zdravim razumom. Dapače, može se reći kako je tu granicu već odavno preskočio.

Weston nije bez razloga prozvan holivudskim “Voodoo djetetom”; u tinejdžerskim je godinama ofarbao svoju dugu kosu u crno i istetovirao tijelo brojnim crtežima. Epilog je bilo osnivanje black metal banda “Eyes of Nocturm”. No, tu se očito nije našao. Darkerski image posljednjih je mjeseci zamijenio onim razbijačkim, s obzirom da se ozbiljno zainteresirao za borilačke sportove.

Tako je često bio viđen kako iz VIP lože uživo prati priredbe najjače svjetske MMA promocije, UFC-a. Ipak, radi se o sinu Nicolasa Cagea što se nije moglo ignorirati od strane čelnika američke organizacije slobodne borbe. Krenuo je u teretanu, angažirao osobnog trenera i odlučio nabildati svoje, do tada, prilično atrofično tijelo. No, cijelu borilačku “spiku” je shvatio malo preozbiljno pa je u protekla dva mjeseca čak dva puta uhićivan zbog nasilja. Prvi put se to dogodilo u lipnju, a žrtva je bio je njegov osobni trener.

Napad se dogodio u holivudskom restoranu The Farmers Kitchen, a razlog je pomalo bizaran. Trener mu, naime, nije nije dopustio da izabere kalorično jelo nakon treninga koje je Weston odlučio konzumirati. Bijesni mladić je nasrnuo na trenera koji ga je ipak nekako uspio savladati. Ipak, Weston se oslobodio i nastavio se psihotično i agresivno ponašati još neko vrijeme zbog čega ga je policija i prebacila u psihijatrijsku bolnicu u Los Angelesu.

Nakon promatranja, Weston je naposljetku pušten. Mir je trajao jedva mjesec dana, a onda je agresivni Nicolasov sin opet završio s lisicama na rukama. Policija je, naime, i njega i njegovu novopečenu suprugu Wikki Williams uhitila zbog kućnog nasilja i remećenja javnog reda i mira. Ovaj put je jamčevina bila “tek” 50 tisuća dolara. Konačno finale uslijedilo je ovaj tjedan. Weston je u ponedjeljak izjavio kako se se bacio na treniranje slobodne borbe i otkrio je da se sprema za UFC.

“Volio bih se boriti protiv Kimba Slicea. Razlog je i taj što želim dokazati svijetu kako nisam mentalno bolestan. U UFC vas neće primiti ako ste mentalno nestabilni”, smatra Weston.

Koliko njegova izjava ima veze sa stvarnošću i ovim svijetom, govori i odgovor predsjednika UFC-a, Dane White. Ovaj se samo nasmijao na Westonove tvrdnje i poručio holivudskom razmaženku da proba nešto drugo.

“Nikada ne bih dopustio da Weston Cage stupi nogom u UFC-ov kave nakon što je dva puta uhićen zbog nasilja”, rekao je Dana White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI