“Rampage” Jackson razmišlja o prelasku u tešku kategoriju

Ostale vijesti 09.06.2016 13:08h Autor:

Quinton “Rampage” Jackson

Bivšeg UFC prvaka poluteške kategorije Quintona “Rampagea” Jacksona uskoro bismo mogli gledati u kraljevskoj kategoriji. “Rampage” će se 24. lipnja na Bellator 157: Dynamite 2 priredbi obračunati sa Satoshijem Ishiijem na dogovorenoj kilaži od 97.5 kilograma, a nakon toga je otvoren i za potpuni prelazak u tešku kategoriju.

“Ozbiljno razmišljam o prelasku u tešku kategoriju jer mi se više neda skidati kile, neću vam lagati. Sve sam stariji i kile više ne idu dolje lako kao što su nekada.”

Razmišlja li “Rampage” možda o potencijalnoj borbi s Fedorom Emelianenkom? Legendarni Rus je pod ugovorom s Rizinom, no budući da japanska promocija surađuje s Bellatorom mogućnost ove borbe nije isključena.

U svakom slučaju Jackson se mora dobro zagrijati jer zbog problema vezanih uz ugovor s UFC-om 37-godišnjak nije imao previše nastupa u posljednjih nekoliko godina. U 2015. nastupio je samo jedanput, porazivši odlukom Fedorovog idućeg protivnika Fabia Maldonada na UFC 186 priredbi. U veljači ove godine potpisao je za Bellator u kojem je čini se zadovoljan, između ostalog i zato što ne mora nositi službenu Reebok uniformu:

“Nemam ništa protiv UFC-a jer sam s njima već prošao svoje nesuglasice. Oni su odlična kompanija i nekim ljudima je san biti u UFC-u, ali ne svima. Sviđa mi se UFC. Sviđa mi se i Bellator jer ne moram nositi Reebok. Sretan sam što me nisam primoran nositi brend odjeće koja nije za mene. Tako da je to jedna od dobrih stvari u Bellatoru naspram UFC-a.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI