Rampageu dijagnosticiran problem zbog kojeg se ne može spustiti u polutešku kategoriju!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.06.2016 10:22h Autor:

Quinton ‘Rampage’ Jackson (Instagram)

Quinton “Rampage” Jackson je prilikom posljednjeg gostovanja kod Ariela Helwanija otkrio kako su mu doktori dijagnosticirali problem sa štitnom žlijezdom zbog kojeg se možda više nikada neće moći spustiti u polutešku kategoriju.

Zbog ovakvog stanja Rampage puno lakše dobiva na kilaži i spuštanje u kategoriju do 93 kilogama je u ovim trenucima gotovo pa nezamislivo. Problem mu je dijagnosticiran još prije otprilike godinu dana, ali je tek sada odlučio detaljnije progovoriti o istom. Naime, radi se o tome da mu je spomenuta žlijezda nedovoljno aktivna.

“S ovim se borim otprilike godinu dana. Držao sam to za sebe i zbog toga sam bio depresivan. Ako se ne borim s tim na pravilan način, onda vrlo lako dobivam na kilaži. Primijetio sam to nakon svojih borbi kada mi se ubrzano vraćala kilaža te u početku nisam znao što se događa. Mislim da moram promijeniti stil života, prehranu i takve stvari i tek onda ću se možda ponovno uspjeti spustiti u polutešku kategoriju.”

Podsjetimo, Rampage je u svom posljednjem nastupu svladao Satoshija Ishiija. Dogodilo se to na posljednjoj Bellatorovoj priredbi, a meč je bio dogovoren na 102 kilograma. Nakon tog susreta je bivši UFC-ov prvak shvatio da se ne želi boriti s velikim teškašima.

“Zapravo se ne želim boriti sa zaista velikim likovima. Primijetio sam to kada sam pokušao podići Ishiija krajem borbe. Išao sam na ‘slam’ i tada sam shvatio da je čovjek prevelik, imao sam osjećaj kao da si je stavio cigle u guzicu. Ne znam je li to možda do njegovih judo vještina, ali znam da sam shvatio kako se moram ponovno dovući do poluteške”, zaključio je Rampage.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI