Reljićev SFL na rubu propasti?

Ostale vijesti 30.07.2012 06:41h Autor:

Super Fight League logo

 

 Indijska MMA organizacija Super Fight League neće uspjeti realizirati svoj plan o organizaciji još četiri priredbe do kraje godine što je pokrenulo nagađanja o krizi.

Super Fight League je MMA organizacija koja je pokrenuta prošle godine u Indiji te je privukla dosta pažnje među fanovima, doveli su u svoje redove u posljednje vrijeme i nekoliko poznatijih MMA boraca, uključujući neke bivše članove UFC-a.

Na posljednjoj priredbi nastupio je i naš Zelg Galešić, ubilježivši ekspresnu pobjedu nokautom, a nedavno je za SFL potpisao i Goran Reljić, kojeg na svojim Internet stranicama navode kao jednog od svojih ekskluzivnih boraca.

Nedavno su čelnici SFL-a najavili optimistični plan širenja organizacije i održavanja još četiri priredbe do kraje godine, objavivši čak točne datume i lokacije tih priredbi, no čini se da se je ipak došlo do problema prilikom realizacije.

SFL 4 održat će se kao što ja zasad planirano u rujnu u Bangaloreu, a tri priredbe koje su trebale uslijediti pobrisane su s popisa. Sve to bilo je dovoljno da se pokrene lavina nagađanja kako se SFL nalazi u financijskim problemima, pojavila su se sad i određene informacije da su još uvijek dužni određenim borcima honorar, a službena reakcija tek se očekuje. Za nekoliko dana trebao bi biti pokrenut i SFL-ov pandan UFC-ovom The Ultimate Fighter showu, a čini se da je i prije samog starta nekoliko boraca zbog problema s financijama već odustalo.

Iz showa su se povukli i neki treneri, pa bi tako prema najnovijim informacijama trenersku ulogu trebala preuzeti MMA borkinja iz Srbije, Sanja Sučević, ali i jedan od čelnika SFL-a Daniel Isaac, koji nema iza sebe nikakvo MMA iskustvo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI