Renzo Gracie: Svi borci osim Weidmana i Edgara koriste steroide

Ostale vijesti 14.03.2015 12:29h Autor:

Renzo Gracie

Dok svi govore o steroidima i tko ih koristi, Renzo Gracie kaže kako zapravo niti ne zna što je to, ali je uvjeren da ih koriste svi borci. Naravno, svi osim onih koje on trenira.

"Ne znam puno o steroidima, no znam da je to supstanca čije je korištenje teško otkriti. Ne znam zašto je Anderson Silva uzimao iste, niti kako je uhvaćen, kao što ne znam niti da li ih je koristio dulje nego što je trebalo. Mislim kako je problem što se uzimanjem stvori ovisnost, kako fizička, tako i psihička", rekao je Renzo.

Isto tako, misli da ih koriste svi osim nekih iznimnih boraca, a igrom slučaja naveo je baš dvojicu koji svoje BJJ vještine bruse u njegovom trening timu: " Svi uzimaju steroide, a Anderson je vjerojatno izgubio kontrolu. Borci koji ne koriste apsolutno ništa što bi poboljšalo njihovu izvedbu gotovo da se niti ne bave ovim sportom. Istina, ima iznimaka, kao što su Frankie Edgar i Chris Weidman. Za njih dvojicu sam uvjeren da nikad nisu uzeli ništa, jer izbliza ih promatram. Svi uzimaju steroide osim njih. Ali, oni su uistinu rijedak slučaj."

Weidmana Renzo priprema za borbu protiv Vitora Belforta, a Edgara za Uriaha Fabera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI