Ronda prevarom poražena u meču za WWE titulu, ali pružila šou za pamćenje (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.06.2018 12:26h Autor:

Photo: WWE

Bivša UFC prvkinja Ronda Rousey nije uspjela stići do velike pobjede na “Money in the bank” WWE priredbi, koja se proteklog vikenda održala u Chicagu. Ovo je bio drugi veliki Rondin nastup za kečersku promociju nakon što je debitirala na Wrestlemaniji prije nekoliko mjeseci pobijedivši Stephanie McMahon i Triple H-a u “tag team” meču s Kurtom Angleom.

Ovaj put je Ronda mogla uzeti titulu WWE RAW prvakinje koju drži najveća i najkrupnija pro-hrvačica Nia Jax. No, na žaloljenje njezinih mnogobrojnih fanova, to se nije dogodilo. U meču punom preokreta, gdje je prema kritičarima pokazala zavidnu pro-hrvačku vještinu, Jax je dobar dio vremena dominirala i prebijala nekoć MMA zvijezdu.

Ipak, Ronda je na kraju zagospodarila akcijom te je gotovo prodala prvakinji svoju specijalku – “armbar”. U tom trenutku se u ring ubacuje Alexa Bliss i udara Rondu s kovčegom u glavu čime je Rousey propala mega pobjeda i prilika da postane prvakinja.

Ono što je bitno na nastavak Rondine WWE karijere jest da  kritičari, koji su u startu bili prilično glasni, sada smatraju kako se Rousey sjajno prilagodili novom poslu. Kao i da iz nastupa u nastup izgleda sve bolje i uvjerljivije.

U jednom trenutku je uspjela baciti višestruko veću protivnicu judo bacanjem (u video isječku ispod teksta” što je izavalo oduševljenje u gledateljstvu.

U nastavku pogledajte najbolje trenutke obračuna između Ronde Rousey i Nie Jax.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI