Ronda Rousey: Ako Laila Ali želi borbu ja sam spremna!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.03.2015 11:35h Autor:

Ronda Rousey i Laila Ali

Laila Ali kćer je legendarnog Muhammada Alija, ali i jedna od ponajboljih boksačica u povijesti koja je tijekom karijere ostvarila omjer od 24 pobjede u isto toliko mečeva. Prije par dana u intervjuu za TM7 Sports dotaknula se i UFC-ove prvakinje Ronde Rousey.

Laila Ali posljednji je put u ringu bila još 2007.  te se nakon toga posvetila obiteljskom životu. No, kad su je upitali kako bi završila njena borba s Rondom Rousey dala je zanimljiv odgovor.

"Ne bih to mogla uspoređivati jer niti sam ja MMA borac, niti je Ronda boksačica, ali nijedna žena na svijetu me ne može pobijediti, a kamoli Ronda Rousey. Pa ona je visine moje trogodišnje kćeri.", izjavila je Laila Ali.

Naravno da nije trebalo dugo čekati na odgovor UFC prvakinje.

"Ako želi to dokazati ja sam tu. Znam da je u mirovini i da ima djecu. Razumijem da zbog svoje visine misli da ima prednost, ali ako ste gledali moju posljednju borbu onda vam je jasno da visina i snaga s tim nemaju ništa. Ja tako ne pobjeđujem. Tako da ne možete računati da ćete s visinom i snagom protiv mene steći prednost.", izjavila je Ronda Rousey.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI