Sada možete i s Madonnom u ring!

Ostale vijesti 04.07.2012 07:00h Autor:

Madonna

 Onaj tko je ikad želio naći će s Madonnom u boksačkom ringu, sada čak ima i određene šanse da mu se ta želja ostvari s obzirom da je otvorila veliku dvoranu.

Pjevačka super-zvijezda Madonna, osim što joj se ne može poreći da spada među najpoznatije pjevačice svih vremena, itekako je aktivna i na ostalim poljima kad je u pitanju posao.

Madonnini suradnici pripremaju za početak idućeg mjeseca veliko otvorenje fitness centra u Moskvi u sklopu kojeg će se nalaziti razni sadržaji, pa uključujući i boksački ring u kojem se nekom sretniku možda jednog dana dogodi da se nađe upravo u isto vrijeme kad i Madonna. Istina, šanse su jako male, ali ipak postoje!

Russia Hard Candy bit će ekskluzivan fitness klub i nalazit će se u blizini Crvenog trga i Kremlja. U dvorani je zapravo moguće već trenirati od prosinca prošle godine, ali tek idućeg mjeseca biti će svečano otvorenje.

Madonna svoju fitness dvoranu ima već u Meksiku, a najavljeno je otvorenje Hard Candy dvorana na još nekoliko lokacija diljem svijeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI