Scott Coker: UFC i Reebok zaslužni su za dobro Bellatorovo poslovanje

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.03.2017 19:01h Autor:

Scott Coker

Bellator se trenutno nalazi u jako dobroj situaciji, a u posljednjih mjesec dana potpisali su ugovor s tri renomirana borca svjetske klase. Predsjednik organizacije, Scott Coker, tvrdi kako je za to najzaslužnija konkurencija.

Ukratko, Coker je svjestan kako je ugovor UFC-a i Reeboka ono što borce tjera iz UFC-a. Naime, MMA je svakim danom sve popularniji i sponzorima privlačniji, a UFC se doveo u situaciju gdje njihovi borci nemaju pravo imati vlastite sponzore tijekom događanja vezanih za UFC, uključujući borbu, vaganje i sve što ide s tim. Naravno, Bellator takvih problema nema.

“Mislim kako je ugovor UFC-a i Reeboka jako dobar za naše poslovanje. Borci žele slobodu imati svoje vlastite sponzore. Poznajem neke borce koji su imali milijun dolara od sponzora, a sada po borbi dobiju 20 ili 40 tisuća dolara, jer su ih svi sponzori morali napustiti. To su ta velika imena koja su pristigla nama”, rekao je Coker na tu temu.

Lorenz Larkin, Ryan Bader i Michael McDonald su posljednje akvizicije ove promocije, no ne bi trebalo čuditi ukoliko u bližoj budućnosti bude još velikih imena pod njihovom zastavom.

“Ljudi žele biti slobodno, a to je ono što im mi dajemo. Kod nas nema nikakvog ograničenja oko toga koje će sponzore imati. Nemamo pravo ikome braniti da ide uz nekoga uz koga se pronašao. Mislim da bi tako stvari u sportu trebale biti posložene”, još je dodao.

Coker je Bellator preuzeo u lipnju 2014. godine, a nedavno je izjavio kako je prezadovoljan svime, odnosno da je promociji trenutno tamo gdje ju je vidio tek za dvije godine. Dobra vijest za njih je što ugovor UFC-a i Reeboka važi do srpnja 2021. godine. Najveća promocija svijeta je vjerojatno napravila veliku pogrešku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI