Sefo u problemima, WSOF prošao jako loše na TV-u

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.11.2012 07:40h Autor:

Spong VS Bartlett

Prva priredba World Series of Fightinga prije nekoliko dana svoje glavne mečeve emitirala je uživo na NBC Sportsu, a u utorak je u javnost izašla i gledanost eventa.

Mnogi su ostali poprilično iznenađeni nakon što je Ray Sefo najavio da će glavne borbe večeri na prvoj priredbi njegove nove MMA organizacije World Series of Fighting biti emitirane uživo na NBC Sportsu. To je ipak vrlo značajna TV suradnja, no njezina daljnja budućnost nakon prve priredbe zasad nije poznata.

Suradnja je bila dogovorena samo za prvu priredbu, postoje čak neka nagađanja da je WSOF platio NBC Sportsu da emitira njihove mečeve, takve glasine pokrenuo je, između ostalih, Ariel Helwani na svom Twitter profilu, no službenih izjava oko te priče nije bilo.

Napokon je poznata i gledanosti WSOF na NBC Sportsu, a brojke nisu nimalo obećavajuće. Tijekom prijenos od dva sata prosječna gledanost iznosila je 198 tisuća ljudi. Doduše, kad se to usporedi s gledanošću UFC-ovih priredbi emitiranih na Fuel TV-u, onda to i ne zvuči toliko loše. Najgledanija UFC-ova priredba na tom kanalu imala je 217 tisuća gledatelja, a najslabija svega 111 tisuća.

No, NBC Sports je ipak daleko jači i rašireniji TV kanal, pa je neizvjesno hoće li ova suradnja biti nastavljena. Sefo je prilično neodređen u ovom slučaju, otkrio je tek da se mora sastati s čelnim ljudima NBC Sportsa i da bi nakon toga trebalo biti poznato više detalja.

Spomenimo i kako je The Ultimate Fighter prije nekoliko dana na TV-u gledalo nešto malo više od milijun ljudi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI