Sefo: Uskoro ćemo uvesti i WSOF pojaseve prvaka!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.11.2012 21:57h Autor:

Ray Sefo

Ray Sefo izuzetno je zadovoljan kako je prošla premijerna priredba njegove nove MMA organizacije World Series of Fighting, a u razgovoru s medijima otkrio je i neke planove za budućnost.

Prva priredba WSOF donijela nam je nastupe nekoliko prilično zanimljivih imena, no u budućnost možemo očekivati još zanimljivije mečeve, a također i da uvedu vlastite titule i pojaseve prvaka po kategorijama.

"Nisam ni mogao poželjeti bolji početak. Imali smo nokaute, zahvate, kontroverzne odluke. Danas je sve postalo realnost. Treba još puno učiti, tek nam je prva priredba i treba vidjeti što možemo bolje. Možda već u siječnju napravimo novu priredbu. Sada treba vidjeti i s NBC Sportsom kako ćemo dalje surađivati, ali zahvaljujem im na odlično odrađenom poslu s ovom priredbom", rekao je Ray.

Prvotni plan bio je sustav turnira. "Da, to je bio plan, malo smo promijenili, ali na kraju imamo to u planu ipak realizirati, samo ne u prvih nekoliko priredbi. Treba najprije puzati prije nego prohodaš. Stigle su nam pohvale iz UFC-a i poruke da nastavimo ovako. Trenutno raspravljamo o uvođenju pojaseva prvaka, želimo imati svoje šampione u koje će se ugledati mladi ljudi. To bi se moglo očekivati od četvrte priredbe", otkrio je Sefo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI