Sherdog: Truščekov meč idućeg mjeseca ne smijete propustiti!

Ostale vijesti 28.07.2012 12:09h Autor:

Ivica Trušček

 

 Ivica Trušček uvršten je među deset najzanimljivjih MMA mečeva koji se održavaju tijekom idućeg mjeseca diljem svijeta.

Jedan od najpoznatijih MMA portala na svijetu, Sherdog, objavio je danas članak u kojem je navedeno deset mečeva za koje se savjetuje svim MMA fanovima da ih ne propuste.

Na popisu, naravno, nema UFC-ovih mečeva koji su ionako među fanovima vrlo dobro praćeni, već je fokus stavljen na borce koji nisu toliko poznati diljem svijeta, a na koje ipak vrijedi obratiti pažnju.

Među deset odabranih našao se i borac zagrebačkog Croatian Top Teama, Ivica Trušček, koji će tijekom idućeg mjeseca odraditi meč u Danskoj na priredbi Royal Arena 2.

“Nicolas Dalby, 27-godišnji kompletan borac, privukao je veliku pažnju na skandinavskoj sceni. Tijekom svoje mlade karijere do sada je uspio biti neporažen u svojih osam borbi. Trušček, koji je prirodni borac lake kategorije, ali varira između 70 i 77 kilograma, pokušat će nanijeti stoga prvi poraz Dalbyju. Hrvatski borac već je svladao Dalbyjevog klupskog kolegu Kennetha Rosforta-Neesa na prvoj priredbi Royal Arena u ožujku ove godine”, piše Sherdog.

Dvoboj Truščeka i Dalbyja postavljen je za sunaslovnu borbu večeri Royal Arene 2 koja je na rasporedu 31. kolovoza, a priredba se održava u Kopenhagenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI