Sonnen će biti kažnjen s 250.000 dolara ako nastupi na Metamorisu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.08.2014 20:48h Autor:

Chael Sonnen

Jedan od najkontroverznijih MMA boraca današnjice, Chael Sonnen, početkom ovog ljeta dva puta je pao na doping testu te je zbog toga od strane Atletske komisije Nevade suspendiran na čak dvije godine, a nije izostala ni određena novčana kazna.

Sonnen je slična rasplet i očekivao, pa se okrenuo Metamorisu gdje je odmah dogovorio nastup u meču protiv Andrea Galvaoa. No, čini se da Atletska komisija to ipak neće dozvoliti te da se suspenzija odnosi i na druge pojedine borilačke vještine, a ne samo na MMA.

"Nekoliko izvora je potvrdilo da su iz Komisije zaprijetili Sonnenu s čak 250 tisuća dolara kazne ukoliko nastupi na Metamorisu. Sonnenovi zastupnici tvrde da nemaju opravdanje za takav potez, jer se radio o grappling natjecanju, a ne o borbi te je zbog toga Chael angažirao odvjetnika kako bi razriješio situaciju u njegovu korist", objavio je MMA novinar Jeremy Botter.

Činjenica jest da grappling nije reguliran od strane Komisije, pa ostaje u ovom trenutku nejasno imaju li zaista ovlasti zabraniti Sonnenu i nastup na Metamorisu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI