Sonnen je želio uskočiti protiv Fedora samo par sati prije borbe

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.02.2017 10:55h Autor:

Chael Sonnen (Facebook)

Čim je otkriveno da Matt Mitrione neće moći nastupiti u današnjoj borbi protiv Fedora, Bellator se bacio u potragu za mogućom zamjenom. No, samo nekoliko sati do borbe bilo je premalo vremena da se postigne dogovor s borcem koji bi bio spreman odmah iz aviona uskočiti u kavez.

Najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani tvrdi da Bellator nije morao puno tražiti jer se Chael Sonnen sam ponudio da se bori s legendarnim borcem umjesto Mitrionea. To je potvrdilo još nekoliko izvora, a Bellator je navodno bio zainteresiran, no iz nepoznatog razloga dogovor nije postignut.

Sonnen se prošlog mjeseca borio protiv Tita Ortiza u povratničkom nastupu nakon više od tri godine i izgubio gušenjem. Helwani tvrdi da je Sonnen osobno nazvao čelnike Bellatora i ponudio da se bori s Fedorom. Brett Okamoto, novinar ESPN-a, kontaktirao je Sonnena koji mu je potvrdio glasine. Na pitanje tko ga je odbio, Fedor, Bellator ili Kalifornija, rekao je: “Nisu mi rekli”.

U glavnu borbu Bellatora 172 promoviran je okršaj Josha Thomsona i Patrickyja “Pitbulla Freirea, a Freire je brutalnim nokautom odnio pobjedu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI