Sonnen: Ken Shamrock je prevarantsko smeće!

Ostale vijesti 12.08.2011 07:32h Autor:

Ken Shamrock

Chael Sonnen je jučer gostovao u Sherdogovoj emisiji “It’s time with Bruce Buffer”, a to je naravno bila prilika da čujemo još poneku nevjerojatnu stvar iz njegove kuhinje.

Osim o raznim drugim zanimljivim stvarima, UFC-ov borac se zabavio i nadolazećim mečom između Kena Shamrocka i Jamesa Toneyja koji je već proglašen jednom od najvećih blamaža borilačkog svijet u povijesti.

“Garantiram vam, i toliko sam siguran  u to kao i u činjenicu da noć ide nakon dana, da se ta borba nikada neće održati. Ne samo to, nego ta borba nije nikada bila niti planirana”, rekao je “ekskluzivno” Chael Sonnen i objasnio što radi bivši UFC-ov borac i član Kuće slavnih.

“Ken Shamrock odlazi od promotora do promotora i ponaša se kao tipično smeće. Govori im da će sigurno propasti pa njemu, kao legendi i članu Kuće slavnih, moraju dati 10 tisuća dolara bonusa samo kako bi potpisao ugovor s njima i spasio ih. Uzme im novac i krene dalje do sljedeće žrtve. Neće se boriti protiv Jamesa Toneyja ništa više nego što ćete se s njim boriti vi ili ja. Ta borba se neće dogoditi. Zapamtite što vam govorim.”

Dvoboj Shamrocka i Toneyja održat će se 23. rujna u El Pasu. Meč je dogovoren po mješovitim pravilima boksa i slobodne borbe. U posljednjih 12 borbi, bivši UFC-ov prvak je poražen čak devet puta. Nekoć su ga zvali “Najopasnijim čovjekom na planetu”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI