Sonnen na pressici spuštao Fedoru koji “nije impresioniran njegovim glupostima”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.03.2017 11:01h Autor:

Fedor Emelianenko

Chael Sonnen je razvezao jezika na press konferenciji za Bellator 180 u New Yorku pa je tako u nekolio navrata spomenuo i Fedora Emeleianenka koji nije bio impresioniran njegovim izjavama.

Sonnen zajedno s Wanderleijem Silvom predvodi najveći event u povijesti Bellatora dok će se legendarni ruski borac i bivši prvak Pride organizacije, Emelianenko, obračunati s Mattom Mitrioneom u borbi prije “main eventa.”

“Fedor Emelianenko će u svom velikom trenutku biti uvodna borba za ‘Gospodina Negativca’ osobno”, rekao je Sonnen. “Možete li zamisliti da ste Fedor Emelianenko i dobijete poziv da dođete u MSG kako bi razmaknuli zastor za Chaela Sonenna… Možete li zamisliti koliko je Fedor uzbuđen u ovom trenutku? Možete li zamisliti koliko jako želi dodatknuti najveću ruku iz Westlakea u Oregonu.”

Nakon pressice Fedor je odradio inbtervju s Arielom Helwanijem i rekoa svoje mišljenje o marketinškim taktikama “Američkog Gangstera.”

“Čini mi se da što više Sonnen priča izvan ringa, to manje čini u ringu, a priča gluposti…Ne (nisam impresioniran), rekao je Fedor uz lagani podsmijeh. “Ne podržavam takvo ponašanje među sportašima i ljudima općenito.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI