Sonnen se pridružuje kečeru Brocku Lesnaru?

Ostale vijesti 10.07.2012 07:17h Autor:

Chael Sonnen

 

 Chael Sonnen nakon poraza se sakrio od medija, oglasio se tek na svom Facebook profilu, a bilo bi zanimljivo čuti njegov komentar na nagađanje da odlazi u kečere.

Posljednji izazivač Andersona Silve u srednjoj kategoriji, Chael Sonnen, ipak nije uspio ni ovog puta iznenaditi, iako su zaista skoro svi uživali u njegovim performansima prije samog meča.

Sonnenovo podizdanje interesa za borbu u nebesa, čini se, vrlo se također svidjelo i čelnicima kečerske organizacije WWE, za koju sada nastupa i bivši UFC-ovac Brock Lesnar, koji se doduše navodno ipak želi vratiti u najpopularniji kavez na svijetu.

Zasad nema nikakvih potvrđenih informacija ili službenih izjava, no dobro upućeni tvrde da interes WWE-a za Sonnena zaista postoji, a čak ima i nekoliko poveznica Sonnena i kečerskog svijeta.

Sonnen je u dobrim odnosima s WWE-ovim prvakom CM Punkom, a nedavno je odrađivao neke treninge snage i kondicije s jednim od članova WWE-ove Kuće slavnih Steveom Austinom. Zaista bi bilo zanimljivo čuti Sonnenovo mišljenje o ovome, a svojim predstavama prije mečeva nedvojbeno je da bi se savršeno uklopio u to društvo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI