Sonnen ukazao na moguće prepreke u organizaciji meča: “Na Whiteovoj bih poziciji stopirao McGregor vs. Mayweather!” (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.02.2017 12:56h Autor:

Dana White (YouTube screenshot)

Chael Sonnen neizostavan je kada treba prokomentirati aktualnu situaciju na borilačkoj sceni. Bivši UFC-ov izizivač tako se ovih dana stavio u poziciju Dane Whitea i otkrio kako bi on postupio u priči koja se vrti oko organizacije boksačkog okršaja između Conora McGregora i Floyda Mayweahtera Jr-a.

“Da sam ja Dana, ne bih dopustio ovu borbu. Rekao bih – gle, ako želiš borbu, novac, naslovnice i ‘main evente’. Imam sve te stvari i ne trebaš ići negdje drugdje da bi ih dobio. Zato si i potpisao za mene. To bi bio s njegove strane jako pošten i iskren odgovor. Da sam ja Dana stopirao bih tu borbu. Imam lika pod ugovorom i imam pravo sudjelovati u svemu što on čini, barem ako gledamo financijsku stranu priče”, stavio se Sonnen u poziciju predsjednika UFC-a.

“The American Gangster” je ovom prigodom ukazao na jednu jako bitnu stvar, a to je mogućnost postojanja ugovora po kojem bi Floyd možda u slučaju povratka morao odraditi meč isključivo u MGM Grand Garden Areni i to pod Showtimeom.

“Vjerujem da je ispunio taj ugovor i da više nije vezan uz MGM i Showtime. No ako sam u krivu i ako taj ugovor još uvijek vrijedi, to bi dosta zakomliciralo stvari. Tada bi UFC stvarno morao ovo zaustaviti. Jer u tom slučaju dolazite njihovoj Komisiji, u njihovu državu i u sport koji su oni stvorili te se možete naći i pod političkim pritiskom”, objasnio je Sonnen.

Nešto više o ovoj temi, možete poslužati u nastavku članka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI