Stephen Bonnar novi je član Bellatora, želi odmah borbu s Ortizom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.08.2014 19:00h Autor:

Stephen Bonnar

Član UFC-ove kuće slavnih, Stephen Bonnar, postao je novi član Bellatora, nakon što je potpisao ugovor po kojem će odraditi nekoliko borbi unutar druge najjače svjetske organizacije. U međuvremenu, Bonnar bi trebao raditi i kao Bellatorov komentator. Želja za prvog protivnika mu je Tito Ortiz

Stephen Bonnar (15-8), finalist prvog Ultimate Fightera ikad održanog, sudionik najbolje MMA borbe u povijesti i član UFC-ove kuće slavnih, odlučio se vratiti iz mirovine. To je napravio potpisavši ugovor s Bellatorom, gdje će odraditi nekoliko borbi, ali i sudjelovati na eventima kao komentator.

No, Bonnar je fanovima iznio kako ima zanimljiv razlog povratka borbama: "Želio bih sve obavijestiti kako prekidam svoje umirovljenje, jer je vrijeme da se svijet slobodne borbe otarasi virusa zvanog Tito Ortiz. Toliko smo dugo patili dok smo gledali njegove dosadne borbe i vrijeme je da ga netko prebije za sva vremena."

Dakle, jasno je koji je Bonnarov cilj, a vjerojatno niti Scott Coker nema ništa protiv takve ideje, jer bi borba između dva člana UFC-ove kuće slavnih sigurno privukla veliku pažnju.

Bonnar je ove godine napunio 37 godina, a u UFC-u je nastupao osam godina, od 2004. do 2012. godine, ostvarivši osam pobjeda i sedam poraza, no uvijek je bio poznat kao borac čije su borbe obilovale akcijom, nerijetko i krvlju. Iz tog razloga je dobio nadimak  "Američki psiho". Njegova prva UFC borba, ona protiv Forresta Griffina, u finalu prvog Ultimate Fightera, proglašena je najboljom borbom u MMA povijesti.

Osim što je iskusan borac, Bonnar također već ima i iskustva kao komentator, budući da je ove godine komentirao nekoliko evenata vrlo ambiciozne organizacije Titan FC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI