Svi se boje Sponga, Sefo jedva pronašao protivnika!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.11.2012 08:55h Autor:

Tyrone Spong

Tyrone Spong proteklog je vikenda napokon odradio debitantski MMA meč, no protivnik mu je bio daleko od ravnopravnog, pa je još čak dosta dugo i izdržao prije nego li je početkom četvrtke minute nokautiran.

World Series of Fighting donio nam je prije nekoliko dana nakon iznimno dugog čekanja napokon prvi MMA meč jednog od trenutno najboljih kick boksača, Tyronea Sponga. Sjajni surinamski borac iznimno se dugo pripremao za meč u kavezu, trenirao je s fantastičnom ekipom u Blackziliansu te se čak i hvalio da je odličan u parteru.

Ray Sefo imao je težak zadatak pokušati mu pronaći adekvatnog protivnika, a to ipak nije uspio. Otkriveno je da je prije nego što je meč prihvatio Travis Bartlett, koji sada ima skor 7-3, čak sedam drugih boraca odbilo meč.

Nije poznato tko sve spada među sedmoricu uplašenih, ali dva imena ipak su otkrivena. Meč sa Spongom odbio je bivši UFC-ovac Houston Alexander i Abdel-Aziz.

Nastavi li Spong svoju MMA karijeru, definitivno će Sefo ili tko već bude slagao parove borbi morati ipak potražiti neki veći izazov za borca koji ima 68 pobjeda u mečevima po K-1 pravilima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI