The Rock otkriva: Prije 10 godina sam razmišljao o prelasku u MMA

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.06.2016 10:56h Autor:

Dwayne “The Rock” Johnson

Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock, još je prije desetak godina razmišljao o priključivanju svijetu slobodne borbe. Poznati glumac gostovao je na UFC Unfiltered podcastu kada je otkrio kako je, kao WWE zvijezda, mogao preduhitriti Brocka Lesnara i “CM Punka”.

“Bio sam relativno mlad… mislim da sam imao 34 godine i razmišljao sam o UFC-u i kako bih možda trebao napraviti takav potez”, izjavio je danas 44-godišnji Johnson.

The Rock nije imao nikakvu prošlost u borilačkim sportovima tako da je taj potez za njega predstavljao početak od samog starta, a za tako nešto možda i nije bio toliko mlad .

“Osjećao sam kako bi proces do prvog ulaska u kavez trajao barem dvije godine, a pitanje je koliko bi mi još trebalo do UFC-a…u konačnici je moja želja polako slabila te sam odlučio nastaviti s gradnjom karijere u filmskoj industriji”, zaključuje Johnson.

Možemo samo nagađati kako bi izgledala njegova MMA karijera, ali smo sigurni da s onom u filmskoj industriji nije pogriješio. Unatoč težim počecima, The Rock je posljednjih nekoliko godina prilično uspješan, a prema Forbesu je 2013. godine postao najunosniji glumac jer su filmovi u kojima je glumio zaradili 1.3 milijarde dolara.

Iako danas ne nastupa u kavezu, Johnson neće propustiti spektakularni UFC 200 na koji dolazi podržati svog kolegu iz WWE-a, Brocka Lesnara.  Za bivšeg teškaškog prvaka ima samo riječi hvale zbog činjenice da je uspio ostvariti zavidnu karijeru u dva različita područja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI