Thiago Silva ipak debitira protiv Matta Hamilla, Markes u borbi protiv prvaka Brancha

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.03.2015 21:00h Autor:

Matt Hamill

Iako je već imao ugovorenu borbu protiv Ronnya Markesa za svoj WSOF debi, potpisom Matta Hamilla, organizacija je odlučio malo preraspodijeliti sve. Tako će Hammer za svog protivnika imati Silvu, dok će Markes odraditi borbu protiv prvaka srednje kategorije, Davea Brancha.

Zanimljivo, Branch je prvak srednje kategorije, koji je u posljednjoj borbi impresivno savladao Yushina Okamija, no odlučio je pokušati postati prvak u dvije kategorije. Njegov protivnik Markes je bivša velika UFC-ova nada, a prošle godine je iznenađujuće dobio otkaz, nakon samo dva poraza i tri pobjede u organizaciji. Njihova borba dogodit će se na WSOF 20 eventu.

Thiago Silva je, unatoč promijeni promijeni protivnika, zadržao event na kojem nastupa, a to je 28. ožujka. Hammer je svoju posljednju borbu imao u listopadu 2013. godine, kad je u UFC kavezu poražen upravo od Silve i ovaj revanš je jedan od razloga zašto je prihvatio povratak borbama. Silvi je također to bila posljednja borba, no za razliku od Hamilla, koji se privremeno umirovio, Silva je imao zakonskih problema, zbog kojih je i dobio otkaz u UFC-u.

Zapravo su sva četiri borca dio WSOF-ovog turnira četvorice, koji bi trebao donijeti prvaka u poluteškoj kategoriji. Kategoriji gdje još nitko nikad nije ponio WSOF-ov pojas, a sad će se napokon i to dogoditi. Ray Sefo se do posljednjeg trenutka nadao nastupu Tyronea Sponga na tom turniru, no nakon njegovog konačnog odbijanja, ugovorene su ove borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI