Tko od vas želi besplatno trenirati s UFC-ovim prvakom Joseom Aldom u Brazilu?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.07.2012 08:52h Autor:

Jose Aldo

 

 Jednom hrvatskom MMA borcu mogla bi ove jeseni biti pružena zaista jedinstvena prilika u karijeri da čak dva mjeseca provede u Rio de Janeiru i trenira s Joseom Aldom i njegovim trenerima.

Jose Aldo 25-godišnji je brazilski MMA borac koji od svog dolaska u UFC drži titulu prvaka u pero kategoriji u toj organizaciji. U svojoj karijeri ubilježio je 21 pobjedu, a samo je jednom bio poražen, i to prije čak sedam godina.

Sve to potvrđuje Aldov status kao jednog od trenutno najboljih MMA boraca na svijetu, a upravo s njime bi mogla biti pružena prilika jednom hrvatskom borcu da trenira čak dva mjeseca. Hrvatsko-argentinski borac Francisco Barrio, koji posljednjih godina živi u Argentini, odlazi tijekom početka jeseni u Rio de Janeiro te će tamo ostati do kraja godine kako bi usavršio svoje tehnike, pa čak i pomogao samom Aldu prilikom hrvačkih treninga.

Barrio je spreman pomoći jednom borcu iz Hrvatske ili regije da provede određeno vrijeme u najvećem brazilskom gradu te s njim trenira u Nova Uniao Gymu, gdje se za svoje mečeve također priprema i Aldo.

El Croata, kako je nadimak Barriu, spreman je osigurati smještaj i prehranu hrvatskom borcu, koji si ipak mora sam platiti troškove aviona do Brazila.

Svi zainteresirani borci za ovu priliku koja bi zaista mogla značiti prekretnicu u njihovoj MMA karijeri mogu se za detaljnije informacije javiti na mail zoran.zdelar@gmail.com.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI