UFC sprema “napad” na Rusiju

Ostale vijesti 09.07.2012 13:49h Autor:

UFC Rusia

 

Rusija je ogromno tržište koje predstavlja jedan sasvim nov izazov za najjaču svjetsku MMA promociju – UFC. No, s obzirom na povijest odnosa s Fedorom Emelianenkom i M-1 Globalom, koji tamo ima primat, novinari su upitali Danu Whitea kakav bi prijem očekivao u “Majčici Rusiji”.

“Ne znam kako bi prošli u Rusiji. No da, već razmišljamo i planiramo održavanje eventa u toj zemlji i to vrlo skoro. Vrlo, vrlo skoro. Ranije nego što očekujete”, poručio je White i dodao:

“Bitno je da svaki put kada zakoračimo na neko novo tržište ostvarimo dobar rezultat. Nedavno smo bili u Japanu, a toliko dugo smo se pripremali za to. Na kraju smo napravili sve potrebne pripreme i postigli smo uspjeh. Sada krećemo u Kinu i nadamo se da ćemo toj zemlji na najbolji način predstaviti UFC i mješovitu borbu.”

White smatra da je prvi dojam najvažniji.

“Ako organizirate vrhunsku priredbu u novoj zemlji, onda to potakne i razvoj cijelog sporta na tom tržištu. Ljudi počnu trenirati, otvaraju se dvorane i stvaraju se novi borci u tim zemljama”, zaključio je White.

Ako UFC zaista odluči pokoriti i Rusiju, angažman zvijezde kao što je Fedor sigurno bi znatno olakšao posao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI