Veliki potez: Kupuje li Glory i One FC?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.11.2012 09:43h Autor:

Glory

Na pomolu je novo veliko preuzimanje, posljednjih dana nagađa se da je Glory već kupio MMA organizaciju One FC ili bi se to moglo dogoditi ovog tjedna.

Glory Sports International definitivno ima velike planove i uskoro bi mogli postati prilično jaka konkurencija čak i UFC-u. Krajem listopada najavili su svoju suradnju s Dreamom i organizaciju zajedničke priredbe posljednjeg dana ove godine u Japanu, no čini se da tu nije kraj priči.

Na posljednjoj Glory priredbi u Rimu održano je također nekoliko MMA mečeva, a poznato je da u prosincu oni planiraju održati u Tokiju svoj veliki turnir teškaša. Borci će te večeri morati odraditi čak četiri meča ukoliko žele stići do prestižne titule, no planovi bi se mogli promijeniti.

Spomenuti turnir najavljen je za početak prosinca, no sada se pojavila mogućnost da se on održi na Silvestrovo skupa sa spomenutom Dream priredbom. Više informacija trebalo bi biti poznato već ovog tjedna s obzirom da će se uskoro održati konferencija za medije na kojoj bi mogle biti objavljene neke prilično zanimljive vijesti.

Proteklih dana nagađa se da čelnici Gloryja pokušavaju s One FC-om dogovoriti preuzimanje, a hoće li zaista ova mlada i iznimno perspektivna MMA organizacija također poput It's Showtimea dobiti novog vlasnika, možda saznamo već ovog tjedna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI