Vitor Belfort ponovno izgleda kao 2013. godine (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.06.2018 20:32h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort u borilačkoj mirovini je mjesec i pol dana te uživa u životu s obitelji. No, zanimljivo je vidjeti njegovu tjelesnu transformaciju otkako više nije profesionalni sportaš.

Naravno, za očekivati bi bilo kako se Belfort opustio, no istina je zapravo potpuno suprotna. Po onome što možemo vidjeti na njegovom Instagram profilu, Belfort je poprilično “izrezan”. Zločesti bi rekli kako ponovno podsjeća na Belforta iz 2013. godine, odnosno onog borca koji je upisao tri pobjede u nizu kružnim udarcem nogom, a neki su mu tada dodijelili i nadimak ViTRTor.

Nažalost, za sada još nema fotografije na kojoj možemo vidjeti njegov kompletan izgled, ali i ovo što vidimo je dovoljno da stvorimo dojam. Što se tiče karijere, Belfort je rekao kako je ona gotova, no i dalje postoji iskrica nade da bi netko mogao organizirati diviziju legendi te je rekao kako će uvijek imati interes nastupiti u tako nečemu.

Belfort je inače karijeru završio teškim porazom od Lyota Machide, što je bio njegov četvrti poraz u posljednjih pet borbi. Osim što je u borbi izgleda sporiji nego ikad prije, Belfortu se vidjela i velika promjena u fizičkom izgledu. Drago nam je vidjeti kako se po tom planu u tako kratkom vremenu uspio oporaviti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI